info

Löydä, osallistu,
inspiroidu, menesty

Tervetuloa Business Events Lahti -tapahtumakalenteriin!

Business Events Lahti on uusi yritystapahtumia kokoava palvelu Lahden seudulla. Se on tarkoitettu kaikille tapahtumista kiinnostuneille – sekä tapahtumiin osallistujille että yritystapahtumia järjestäville!

Bongaa kiinnostavimmat yrittäjyyteen ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät tapahtumat ja ilmoittaudu mukaan, ja pääset kehittämään itseäsi ja yritystäsi, verkostoitumaan ja inspiroitumaan uusista asioista! Tapahtumia järjestävänä tahona voit päällekkäisyyksien välttämiseksi myös seurata, milloin ja millaisia tapahtumia on jo tulossa seudulle.

Mikä on Business Events Lahti?

Business Events Lahti on nimensä mukaisesti tarkoitettu Lahden seudulla järjestettäville tapahtumille, jotka liittyvät yritystoiminnan ytimeen – yrityksen perustamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen sekä niitä tukevaan viestintään, markkinointiin ja myyntiin. Tapahtuma voi olla maksullinen tai maksuton, mutta tapahtumakalenterissa esillä olevat tilaisuudet ovat aina avoimia kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Business Events Lahti -yritystapahtumien kalenteri on julkinen ja kaikki pääsevät tutustumaan tapahtumatarjontaan sekä lisäämään tapahtumansa. Ilmoitettavan tapahtuman tulee täyttää yllä mainitut tapahtumaperiaatteet ja tapahtumajärjestäjän tulee kirjautua järjestelmään sekä syöttää tapahtumatiedot kalenteriin. Tapahtuma ja sen soveltuvuus kalenteriin tarkistetaan ennen julkistamista. Tapahtumatiedot tulevat näkyville viimeistään seuraavan työpäivän aikana tapahtumatietojen syöttämisestä. Business Events Lahti -tapahtumakalenterin ylläpito ei vastaa tapahtumatietojen sisällöstä eikä ajantasaisuudesta.

Jos tapahtumasi ei sovellu Business Events Lahti -yritystapahtumakalenteriin, voit ilmoittaa sen Etelä-Suomen Sanomien ylläpitämässä Meno Info -tapahtumakalenterissa http://ess.menoinfo.fi/

Innostusta yrittäjyyteen, tukea liiketoimintaan!

Business Events Lahti -yritystapahtumakalenteri toteutetaan osana Yrittäjyyden ekosysteemi -hanketta, jossa ovat mukana Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy, Lahden ammattikorkeakoulu, Lahden Yliopistokampus ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto LUT.

Yrittäjyyden ekosysteemi -hankkeella vauhditetaan Lahden kaupunkiseudun uusien yritysten perustamista ja uusien kasvuyritysten syntyä. Yhteisenä tavoitteena on lisätä  yrittäjyyden innostusta Lahden seudulla - etsitään ja löydetään yrittäjyysideoita ja -aihioita, kehitetään yrittäjien ja yritysverkostojen osaamista sekä saadaan tätä kautta synnytettyä alueelle uusia yrityksiä sekä kasvatettua osaamista.

Tapahtuman ilmoittaminen

Ilmoita tapahtumasi ja/tai rekisteröidy ilmoittajaksi täällä.

Tietoa palvelusta

Yhteystiedot

Tarja Pellinen, tarja.pellinen@ladec.fi

Mari Merenluoto, mari.merenluoto@helsinki.fi

Sari Suominen, sari.suominen@lamk.fi


Lahden seudun elinvoimaisuutta kehittämässä!

Tarjoamme tapahtumien lisäksi yrityksille ja yrittäjäksi aikoville liiketoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen monipuolisia palveluita – henkilökohtaisesta tai yrityskohtaisesta sparrauksesta laajempiin yhteishankkeisiin. Tutustu palveluihimme klikkaamalla logoa ja ota yhteyttä!

 

logo_lamk.pnglogo_ladec.pnglogo_hy.pnglogo_lut.pnglogo_lahdenyliopistokampus.png logo_vellamo.png